Da biste pristupili sajtu potrebno je da potvrdite da imate više od 18 godina.
Ron Zacapa Centenario je mešavina rumova starih između 6 i 23 godine i potiče iz Gvatemale.
Rum Ron Zacapa Centenario proizvodi se od koncentrovanog soka šećerne trske dobijenog samo jednim presovanjem koji se zbog toga naziva "virgin sugar cane honey", a sazreva pomoću Solera metode koja se tradicionalno koristi za Šeri.
Solera metoda sazrevanje je dinamična, Rum tokom procesa sazrevanja prolazi kroz četiri različite vrste bureta, a poslednja faza uključuje burad koja su prethodno korišćena za Pedro Ximenez, intezivno slatki, tamni sladak Šeri poreklom iz Hereza u Španiji.
Proizvođač tvrdi kako je za dobar kvalitet ovog ruma zaslužna činjenica da se burad u kojima rum sazreva nalaze na nadmorskoj visini od 2.300m u podrumima koji su smešteni na padinama vulkana gde je temperatura konstantna i iznosi 17°C.
Nakon poslednje faze sazrevanja, celokupna količina se pretače u velike bačve (20.000L) od američkog belog hrasta gde odležava narednih godinu dana, posle čega se konačno flašira.
Isporuka je besplatna ukoliko je vrednost poručene robe veća od 3.500 dinara.
Ukoliko je vrednost porudžbine manja od 3.500 dinara, cena dostave je 400 dinara.
Za detaljne informacije o isporukama, pogledajte stranicu ISPORUKE.